Voor onze afdeling Finance zijn wij per direct op zoek naar een

ALLROUND ADMINISTRATEUR (3 – 4 dagen per week)

Functie
We zoeken per direct iemand die de financiële administratie van diverse entiteiten voert. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de boekhouding, diverse (sub-)administraties en registraties. Je ondersteunt bij aangiftes omzetbelasting en loonheffing, facturering aan afnemers en voert de debiteuren- en crediteuren administratie. Daarnaast ondersteun je bij de maandelijkse afsluiting van het grootboek en ondersteun je bij het voorbereiden van de financiële maandrapportages.

Kandidaat
Je hebt een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding Bedrijfsadministratie of een vergelijkbare achtergrond. De functie vereist minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het beheren van de debiteuren-, crediteuren- en grootboek administratie. Je hebt ervaring met en kennis van financiële systemen (zo mogelijk een ERP programma en Exact). Verder heb je een goede beheersing van MS-Office applicaties. Je bent accuraat en gewend met deadlines om te gaan. Je bent servicegericht, gedreven, flexibel en breed georiënteerd. Je communiceert uitstekend op verschillende niveaus.  Je kunt zelfstandig werken binnen teamverband. Ervaring met salarisadministratie is een pré.

Over Joh. Enschedé
Joh. Enschedé is specialist in Security Printing, zoals het produceren van postzegels, banderollen en ander hoogkwalitatief beveiligd drukwerk. De onderneming is in 1703 opgericht en begon eerst met traditioneel drukwerk. Later specialiseerde Joh. Enschedé zich in beveiligde oplossingen voor onder andere bankbiljetten en postzegels. Ontwikkeling en productie geschieden onder gebruikmaking van een grote diversiteit aan druk- en afwerkingsprocessen. Daarnaast spelen digitale (ICT) ontwikkelingen een steeds belangrijkere rol binnen de securityoplossingen die het bedrijf biedt. Joh. Enschedé heeft nationaal en internationaal grote bekendheid als een van de weinige private drukkers van hoog beveiligde documenten.

Aanbod
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, goed met cijfers en ben je klant- en kwaliteitsgericht, en in het bezit van een MBO-diploma? Dan hebben wij een uitdagende, afwisselende baan voor je.

Je hebt een  werkweek tussen de 3 en 4 werkdagen per week op basis van een fulltime werkweek van 36 uur. De standplaats is Haarlem. Naast een marktconform salaris, bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor zelfontwikkeling.

Een screening bij justitie maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Willem van Dijk, Manager Finance. Te bereiken op  telefoonnummer 023 – 518 4564 of per e-mail w.vandijk@joh-enschede.nl

Reactie per email aan de afdeling HR ter attentie van Angela Mertens. E-mailadres: HR@joh-enschede.nl.