Voor onze afdeling Account- en Ordermanagement zijn wij op zoek naar een

ACCOUNT- EN ORDERMANAGER (fulltime)

Functie
Als Account- en Ordermanager ben je verantwoordelijk voor de algehele interne coördinatie van orders voor de productie van (voornamelijk) postzegels. Tevens maak je de offertecalculaties en onderhoud je contact met klanten en toeleveranciers. Je controleert of bij nieuwe opdrachten alle relevante orderinformatie aanwezig is en beoordeelt de door de klant bijgeleverde materialen (films, ontwerpgegevens etc.). Tevens verzorg je als Account- en Ordermanager de correspondentie met de klant en stelt de facturen op. Dit in nauwe samenwerking met de Salesmanagers en het netwerk van lokale agenten. Je rapporteert aan de Manager Operations.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Je hebt aantoonbare brede grafische kennis (met name op het gebied van drukken en papier) en hebt een aantal jaren ervaring in de grafische industrie als Ordermanager.

  • Je bent administratief zeer accuraat en bent gewend te werken conform procedures.

  • Je hebt ervaring met complexe calculaties.

  • Je werkt en denkt planmatig en schrikt niet van hoge afbreukrisico’s en daarnaast ben je flexibel en creatief.

  • Je hebt als “spin in het web” uiteraard uitstekende communicatieve vaardigheden en bezit teamgeest zonder je zelfstandigheid te verliezen.

  • Je hebt cijfermatig en analytisch inzicht.

  • Je beschikt over internationale communicatie en correspondentie vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Spaans, Frans en/of Duits wordt als een pré gezien.

  • Je bent bekend met kwaliteits- en productiemanagement.

  • Je kunt orde en prioriteiten stellen in een dynamische/hectische omgeving.

Over Joh. Enschedé
Joh. Enschedé is specialist in Security Printing, zoals het produceren van postzegels, banderollen en ander hoogkwalitatief beveiligd drukwerk. De onderneming is in 1703 opgericht en begon eerst met traditioneel drukwerk. Later specialiseerde Joh. Enschedé zich in beveiligde oplossingen voor onder andere bankbiljetten en postzegels. Ontwikkeling en productie geschieden onder gebruikmaking van een grote diversiteit aan druk- en afwerkingsprocessen. Daarnaast spelen digitale (ICT) ontwikkelingen een steeds belangrijkere rol binnen de securityoplossingen die het bedrijf biedt. Joh. Enschedé heeft nationaal en internationaal grote bekendheid als een van de weinige private drukkers van hoog beveiligde documenten.

Aanbod
Ben je leergierig, ambitieus, resultaatgericht en ben je daarnaast sociaal en klantgericht, dan hebben wij een uitdagende, afwisselende baan met veel ruimte voor zelfontwikkeling in een dynamische organisatie, die nationaal en internationaal werkzaam is in de markten van grafische en digitale security. Koninklijke Joh. Enschedé biedt een goed pakket arbeidsvoorwaarden aangevuld met bedrijfseigen regelingen. Daarnaast bieden wij mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen.

Bijzonderheden
Een screening bij justitie maakt deel uit van de procedure.

Solliciteren
Reactie per email aan de afdeling HR ter attentie van Angela Mertens. E-mailadres: HR@joh-enschede.nl