Careers

We are an ambitious and interesting company that is always looking for new and talented employees, for temporary and/or permanent and in various positions.  In addition, we frequently offer internships within our organisation. As the company is based in Haarlem, only Dutch-speaking candidates will be eligible for the vacancies. The job descriptions are therefore only available in dutch.

We are currently looking for:

Offset Vellen Drukker

Deze grafisch-technische functie is gericht op het instellen en coördineren van de bediening van de offsetpers (Heidelberg XL) in zes kleuren. Verschillende deelaspecten (controle, procesbeheersing, kwaliteitsbeheersing, registratie, lakken, bedrukken van diverse soorten en formaten geldswaardig en andersoortig oplagemateriaal en tevens perforeren / slitten, met de mogelijkheid om dit tweezijdig te doen) behoren tot je werkzaamheden. Tevens werk je samen met een tweede drukker en eventueel een leerling, onder leiding van de Teamleider. Voor deze functie wordt er gewerkt in ploegendienst. Gezien de aard van de functie, waarin we te maken hebben met pieken en dalen, kan je ook worden ingezet op de afwerking.

Klik op de titel of vind deze functie ook op indeed.nl voor meer informatie.

Operator Inspectiemachine

In deze zelfstandige en grafisch technische functie werk je in 2-ploegendienst en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspectie werkzaamheden. Je controleert manueel c.q. geautomatiseerd met behulp van camera’s en sensoren de kwaliteit van aangeleverd waarde drukwerk conform opgestelde specs van de klant. Hoge accuratesse en alertheid is vereist en er wordt gewerkt onder strenge security regels.
Je draagt verantwoording voor het instellen van de machine en software aan de hand van werkinstructies en modellen. Je bouwt nieuwe modellen en draagt zorg voor de afstelling hiervan. Je controleert tijdens productie regelmatig de werking d.m.v. een dialoog met het beeldscherm. Daarnaast voer je ook visuele controle op in- en uitvoer van drukwerk uit.

Klik op de titel of vind deze functie ook op indeed.nl voor meer informatie.

Plaatdrukker

Deze grafisch-technische functie is gericht op het instellen en coördineren van de bediening van de plaatdrukpers, bestaande uit 4 sjablooncilinders die onderling op elkaar afgestemd worden. Verschillende deelaspecten (controle, procesbeheersing, kwaliteitsbeheersing, registratie, bedrukken van diverse soorten en formaten geldswaardig en andersoortig oplagemateriaal) behoren tot je werkzaamheden. Tevens werk je samen met een tweede drukker onder leiding van de Teamleider. Voor deze functie wordt er gewerkt in ploegendienst. Gezien de aard van de functie, waarin we te maken hebben met pieken en dalen, kan je ook worden ingezet op de afwerking.

Klik op de titel of vind deze functie ook op indeed.nl voor meer informatie.